duminică, 3 februarie 2013

Ficuri povesti si one-shot-uri

Toate made Andreea:)

Pai sa incepem cu inceputul, pentru ca Andreea are... ceva creatii nu gluma :)

Prima poveste se intituleaza: Bona cu lipici


Bella este recomandata de prietena ei cea mai buna ,Rose ,familiei Cullen ca si bona.Ea trebuie sa aiba grija de fetita lor cea mica in varsta de 10 ani .Dar ce se va intampla cand va da nas in nas cu Edward Cullen ,stapanul casei ,mai ales ca el este tatal lui Renesmee si ca este casatorit cu Emma.Si cum se va descurca Bella cu problematica si atat de complicata Liz, fata adoptiva a familiei Cullen ?
Fan-fic terminat pe care il gasiti  AICI


2.Cum e sa iubesti un star
Rezumat
Kristen Stewart este o fata obisnuita si locuieste in Los Angeles imperuna cu prietena ei cea mai buna Ashley si cu pisicuta ei pe nume Jojo .
Intr-o zi cu soare intra in ea nimeni altul decat Robert Pattinson ,un mare star .Aceasta nici nu il recunoaste ceea ce il face pe Robert furios .
Ce o sa se intample mai departe …ce o sa se intample in momentul in care Robert si Kristen se tamponeaza ?Veti afla daca o sa cititi “Cum e sa iubeti un star” si bineinteles daca comentati.
Fan-fic terminat si il gasiti AICI


3.Gansters
Forksul este un orasel linisit si uitat de lume ,perfect pentru a ascunde cele mai intunecate secrete .
Era o zi aparent linistita si chiar insorita in Forks ,un lucru cam rar deoarece acolo este mai mult ploaie decat soare dar se pare ca acea zi a facut exceptie .

In acea zi doi elevi noi si-au facut aparitia in liceu Forks ,Isabella Swan si Edward Cullen .
Pe langa faptul ca cei doi devin cei mai populari elevi din scoala ascund si secrete uriase .
Printre miile de secrete pe care le detin unul ar fi ca cei doi sunt in realitate doi infractori periculosi care s-au refugiat in Forks ,desigur asta nimeni nu o stie .
Cei doi devin rivali ,dar aceasta rivalitate pana unde o sa duca ?
Fan-fic terminat il gasiti AICI


4.In pielea altuia 
Edward si Bella sunt vecini de cand se stiu si nu se pot suporta fiind si doua persoane total opuse .In timp ce Bella este tocilara liceului si mandria profesorilor Edward este cel mai popular baiat din scoala .
Intr-o zii o cearta ,una dintre cele mai mari ,izbucneste intre cei doi
A doua zii totul o ia la vale .Edward se trezeste in corpul Bellei iar Bella in corpul lui Edward .Ce se va intampla mai departe …
Fan-fic terminat si il gasiti AICI


5.Remeber me

Totul incepe in ploiosul orasel Forks ,intr-o noapte innorata fara stele si luna,in padurea pline de mistere intunecate si malefice .Chiar in acel loc fericirea Bellei se destrama cand Edward Cullen vampirul fermecator ii spune adio !El o lasa singura in padure ,sa zaca pe frunzele ude ,singura intr-o padure plina de pradatori .
Motivul pentru care Edward ii spune adio singurei fiinte pe care a iubit-o ?Numai el stie si cu inca o persoana .L-a sfatuit bine acea persoana ?Dar de ce Alice nu mai poate vedea viitorul ,de ce Edward nu mai poate citii gadurile celor din jur,iar Jesper de ce nu mai poate simtii si controla sentimentele celor din jur?
Dar ce se intampla cu Bella ?

Cum se vor reintalnii vampirul Edward Cullen si mai nou Izabella Maire Volturi?
Fan-fic teminat si il gasitit AICI




6.This gay is my boyfriend
Rezumat
Izabella Marie Swan este fiica unuia dintre cei mai sofisticati si importanti afaceristi din America .
In vara anului 2012 ,Charlie Swan viziteaza Forksul pentru un bun prieten Billy Blake .
Izabella Swan are doar doua prietene in Forks Lucy si Laura .Acestea doua reusesc sa o ia pe Izabella la o petrecere de adolescenti nu asa de sofisticata ca si balurile de societate .
La petrecere Izabella isi face prieteni noi .Cunoasete o alta familie ,mai exact pe copiii 
din familia Cullen .O alta familie respectata si foarte influenta in America.Pe durata petrecerii Izabella este pe cale sa pateasca ceva foarte rau ,dar un tanar chipesi cu ochii verzi o salveaza .
Acesta este Edward Masen .Un tanar ,rebel,fermecator si ….gay ?!
Fan-fic terminat si il gasiti AICI


7.Viitorul din trecut
„Nu m-am gandit niciodata ca viitorul meu depinde de trecut .Nu m-am gandit niciodata ca  imi va placea de trecut ,ba mai rau m-am indragostit de EL!”
Isabella Chamberlain sau Izzy cum ii spun prietenii ,va descoperii in curand ce inseamana sa traiesti viata la maxim .Va invata sa aprecieze lucrurile simple pe care i le da viata ,va face asta insa numai dupa ce le va pierde .
O provocare ,noaptea ,o casa parasita si un spirit nelinistit care bantuie prin padure ii va schimba in adevaratul sens al cuvantului viata Isabellei Chamberlain .
Parintii plecati pentru doua luni din oras cu afaceri ,era o ocazie perfecta pentru Isabella sa se duca cu prietenii ei in padure si sa se prosteasca putin .Se zvoneste insa ca in acea padure se afla o casa parasita si este bantuita .
Provocarea vine din partea Amandei : „Esti o fricoasa Isabella Chamberlain ?”
„Pe dracu nu!”

Chiar nu trebuia sa injure si sa nege .Putea sa taca din gura si sa ramana o fetita cuminte langa prietenii ei in afara casei .Dar ea nu!
A platit pentru aceasta greseala si inca foarte scump .De intrat a intrat dar de iesit ,o sa mai iasa vreo data de acolo ?
Fan-fic terminat si il gasiti AICI


8.I just want to know you -rezumatul il gasiti - AICI
Bella Swan este genul de fata cuminte si retrasa ,cateodata poate prea sperioasa care traieste in oraselul micut numit Forks impreuna cu mama ei.
Isabella nu a avut niciodata o copilarie usoara fiind parasita de tatal ei numai de la varsta de 8 ani, a trebuit sa ramana cu mama ei .Ea a inteles ca tatal ei pur si simplu nu-si mai dorea acea familie ,nu o mai dorea pe ea sau mama ei si desi era extrem de greu pentru ea ca sa accepte asta ,a facut-o .
Insa mama ei nu a trecut prea usor peste despartirea de sotul ei .Devine exigenta ,posomorata tot timpul ,o companie destul de rea pentru fiica ei si nu suporta sa-si vada fata fericita vorbind cu alti baieti .Ea traieste acum dupa regula ei si anume aceea ca ea si fiica ei pot rezista fara orice alt baiat prin preajma .
Edward Cullen este si el o alta poveste complicata .
Parasit de parinti ,dat in grija orfelinatelor iar in cele din umra adopatat de minunata familie Cullen .
Spre deosebire de Bella ,Edward este genul de baiat popular care il adora toate fetele .Are o iubita frumoasa care este capitanul echipei de majorete ,doi frati ciudati pe nume Alice si Emmett ,este capitanul echipei de fotbal ,note foarte bune la scoala si o reputatie de nota zece printre prietenii lui .
Numai ca viata asta a lui perfecta o ia in jos cand Alice impreuna cu Tanya pun la cale un plan minunat ,dupa cum cred ele .Edward fiind mai cu creier decat cele doua refuza pe data .Dar hai sa fim seriosi cine a rezistat vreodata farmecelor Tanyei sau ochilor blegi de catelus ai lui Alice ?Raspunsul este clar ca buna ziua : NIMENI!
Asa ca Edward accepta planul .Planul fiindca ca el s-o invite pe Bella la balul de absolvire ,s-o faca sa iasa macar o data cu adevarat in civilizatie si sa cunoasca cum este lumea cu adevarat .Numai ca nu va fi tot numai flori si prajituri ,mai multe probleme intrevine in viata Bellei de cand Edward o va invita la acel bal nenorocit .Si 
nici Edward nu este prea scutit de probleme .

Prietenie ,fericire ,dezamagire,drama,dragoste si despartiri
Are 27 de capitole in prezent -  capitolul 27- AICI


When the sun goes down -rezumatul -AICI

Ivy Conner este o fata aparent normala din orasul Bonney Lake -Washington,in anul 2 la facultatea de medicina .
In oras incep sa apara crime misterioase ,iar Ivy nu credea ca va fi si ea atacata .Asta pana intr-o noapte ,cand se intoarce singura pe jos de la petrecerea de Craciun organizata la facultate .Este atacata de catre un vampir .Ivy este speriata si infricoasata de ceea ce i se intampla ,dar reuseste sa scape miraculos cu ajutorul puterilor magice pe care le avea ,dar niciodata nu avusese habar de ele pana in acel moment.Ea fiind orfana si crescuta de bunica ei ,nu a aflat niciodata cine sunt parintii ei cu adevarat .Acum aceste puteri au iesti la iveala si incearca sa faca cat mai multe cercetari ,dar in acelasi timp sa patreze secretul fata de prietenii ei ca sa nu o creada o ciudata ,un monstru .Insa se vede nevoita sa i se destanuie prietenei sale cea mai buna Clara si treptat afla si ceilalti Dean si Helen .
Dintr-o greseala, Eric  Halvorsen ,afla ce este Ivy cu adevarat ,adica o vrajitoare .Treptat cei doi devin din ce in ce mai apropiati desi Ivy nu prea il placea pe domnul Halvorsen,fiu de bogatan care pune toate fetele pe jar .Pentru ea conta mai mult persoana care era Eric si nu reusea pe ea s-o cucereasca orice chip frumos .
Crimele continua in Bonney Lake ,dar acum Ivy stie cine sunt faptasii .
Ivy cat si prietenii ei incep sa primeasca amenintari cu moartea semnate de catre anonimi .
Va reusi Ivy sa le tina piept vampirilor si sa-si salveze prietenii ?Va reusi ea sa-l ucida pe vampirul care o vrea cu atata disparare pentru sangele ei care-i da avatanajul de a merge in lumina soarelui ,il face imun la foc si tepusele de argint ?Sangele lui Ivy este cea mai pretioasa arma pe care o poate avea un vampir ; ce
l care-l bea devenind invincibil .Va resui Ivy sa distruga tot ce a iubit pentru a se salva pe sinse si prietenii ei ?

Are un singur capitol pana in prezent - AICI


One-shot-uri (scrise de Andreea)
1.Together  -AICI
2.Sentimente ascunse - AICI
3.Only a heartbeat - AICI
4.No more fairytales full of shit - AICI
5.Last kiss - AICI
6.Just love -AICI
7.In another life I would be your girl -AICI
8.I still love you -AICI
9.How you kissing ?-AICI
10.Fiica intunericului -AICI
11.Emmett si baletul -AICI
12.Bloody Mary (partea I) -AICI
12.Bloody Mary (partea a II-a )-AICI


One-shot-uri (scris de Geo)
1.Cartea vrajita -AICI
One-shot (scris de Quinn)
1.I'm the oxygen and he's dying to breath me - AICI


~~~~~~~~~~~~~~~~

Fiwww...ca multe au mai fost :D Ei bine nu fiti timizi. Mai vreau povesti si one-shot-uri si ficuri si poezii chiar :)
Deci nu uitati sa-mi  trimiteti un E-mail la alyna712@yahoo.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu