sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Adrienuta15 are 3 povesti


Prima se numeste  "Vacanta de vis…"si o gasiti AICI are 17 capitole si este  terminata.

Rezumat:

"Isabella Marie Swan,zis Bella este o fata rebela si indrazneata dar cand vine vorba de dragoste este foarte sensibila,chiar daca are 17 ani,inca nu a avut un iubit si nici nu a sarutat vrodata pe cineva,si nu isi arata calitatile,decat in preajma prietenilor ei ,de aceea toata scoala crede ca e o tocilara timida,dar in aceasta vacanta se va lasa condusa de instincte.
Edward Antony Cullen, locuieste in Chicago,este foarte competitiv,arata foarte bine si ciudat este ca nu a avut niciodata o iubita,el avand speranta ca atunci cand va gasi fata potrivita va sti,din aceasta cauza Emmet si Alice cred ca e gay.O vacanta de 3 luni,pe Insulele Caraibe  va schimba totul,va incepe cu o competie stransa si se va termina cu o recunoastere a sentimentelor?Isi va da seama Edward ca fata potrivita pentru el e Bella,sau o va alege pe Tayna.Petreceri,jocuri ale iubiri si pariuri…."

 
Cea de-a doua poveste se intinuleaza: "Fear, anger, love?" are 13 capitole pana in prezent si o puteti gasi AICI

Rezumat:
Ea tupeista!El tupeist!Ea,la prima vedere o fata obijnuita, plina de viata ce traieste intr-o lume condusa de fortele raului.El,Printul Intunericului,un demon,sexy,ce stapaneste toate lumile,vii sau moarte.Ce va face Isabella,cand il va intalni,pe Edward,se va teme de moarte?Poate ea va fi singura care va sfarsi invazia fortelor rele?Dar cand secretele ies la iveala ,iar Isabella devine o Robison.Ce va face Edward?Va accepta?

Si cea de-a treia poveste se numeste "Rai sau Iad" are 19 capitole  este terminata si o puteti gasi AICI

Rezumat :
Firul vieti se poate rupe intr-o secunda.
Ce-ai face daca  ti s-ar  oferi sansa de a putea ajunge in Iad sau Rai.
Edward Cullen are o viata perfecta,sau asa crede el?
Ce se va intampla cand soara ii ia asta?
Isi va da seama in cata inselaciu traieste,lasandu-se pagubas si va ajunge in iad,sau va lupta prin metodele lui…. si va trai linistit pentru eternitate?
Dar cand totul depinde de o anumita persoana,Bella Swan,fata urata si tocilara, intr-un cuvant.cidata,doar pentru ca invata bine.Va vrea sa-l ajute,sau va incerca sa scape de el?
Veti vedea daca cititi RAI SAU IAD.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Va multumim ca alegeti sa va promovati creatiile pe blogul nostru si in curand, speram noi, vom deveni una dintre marile comunitati de promovare :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu