sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Incepem promovarea !!!!!!

Am primit deja cateva creatii de ale voastre ceea ce ma bucura enorm de mult :)
Abia astept sa primesc mai multe creatii si chiar continuari :) Repet. Oricine doreste sa isi promoveze creatiile  este binevenit sa ne dea un E-mail mie ( Stephany) sau Christinei .
Si acum incepem........



Dydy scrie o poveste intitulata “It all started whith a butterfly “  pe care o gasiti AICI 
Rezumat:
“ Ce ai face dacă un fluturaş care iţi încape în palmă vrea să-l urmezi? Ai face-o sau pur şi simplu l-ai ignora? Viata lui Maximilian McLane e pe cale să se schimbe din cauza asta. Dar deciziile lui o afectează şi pe Katherine Jhonson, o fată normală, cu o prietenă nebună şi un liceu plictisitor. Îl va lăsa ea pe Max, elevul cel nou să o recunoască, sau acea zi din parc a fost dată uitării?”


Shtrumphy are un blog intitulat ”R-ul Iubirii “ unde posteaza diverse chestii si povesti. Blogul il gasiti AICI 

Deasemenea ea scrie si ficul “Perpendicular de paraleli “ pe care il gasiti AICI 
Rezumat :
Daca v-ati pus vreodata intrebarea ce s-ar fi intamplat daca Edward, vampirul frumos, inteligent, sensibil si altruist, s-ar fi lasat condus de instincte si “sete”, there you go! O poveste cu ce “nu s-a intamplat”…ca sa avem Twilight, dar s-a intamplat, ca sa rezulte “Perpendicular de paraleli”… In fine, cuvinte intortochiate, dar concluzia o puteti trage doar citind:P…:)…”


Denisa are o poveste care se numeste “ Identitate secreta” Are pana acum 19  capitole si o puteti gasi AICI
Rezumat:
In aceasta poveste este vorba despre Sara, o fata de 18-19 ani care are un iubit pe nume Teo.Ei se cearta si cand Teo o invita la masa pentru a se impaca, incurca bauturile.In loc sa ii dea Sarei vin i-a dat din greseala un amestec chimic, datorita caruia Sara devine pe jumatate pisica.Simturile ii sunt mai dezvoltate si are o putere mult mai mare ca inainte dar asta se intampla doar noaptea.Ea fuge de Teo iar acesta incearca sa o prinda insa in drum apar mai multe persoane, cunoscute pentru Teo care declanseaza numeroase secrete pe care Sara nu vreea sa le afle din cauza fricii dar se pare ca oriunde ar merge secretele sunt acolo si pana la urma sunt elucidate.”


Roxana are o poveste intitulata “ Drumuri incrucisare” pe care o puteti gasi AICI
Rezumat:
"Andreea Campanella este o fata simpla,care isi iubeste slujba si tot ceea ce face.Insa intr-o zi,este concediata de la locul ei iubit de munca.Isi doreste din tot sufletul sa se schimbe,sa le arate tuturor ce este de fapt.
Ce se intampla cand la mall ramane blocata in lift cu un barbat superb?Dar cand merge la un interviu pentru slujba exact la firma lui,fara sa stie?Este acesta destinul?"


                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Va asteptam si continuarile , si deasemenea alte creatii :)





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu