luni, 21 ianuarie 2013

Ficuri la superlativ + alte povesti :)

Am fost foarte surprinsa cand am primit atatea mailuri cu ale voastre creatii ( observati evitarea cacofoniei :D ) ceea ce ma bucura enorm de mult si mai astept creatii si mai ales continuari :)

Andreeutza12 are un fic intitulat  ''Ospiciul'' pe care il puteti gasi AICI
Rezumat:

''Asa cum fiecare are secretele sale,Isabella Swan internata intr-un ospiciu de catre mama sa vitrega ii intalneste pe Edward Cullen si pe James Michael,doi studenti la pihologie psihiatrie la universitate in urma vizitei lor  in camera sa pentru ai propune sa-i ajute la un proiect.
Totusi lucrurile nu sunt tocmai normale si vor deveni mai complicate pe parcurs''


AlexaNdra are cateva ficuri dintre care 3 terminate.Cel in curs de scriere se numeste  "Iubind din nou"  are prologul si 3 capitole si il gasiti AICI
Rezumat:

" Edward ajunge la studioul de balet să o salveze pe Bella, dar acesta este în flăcari. Atunci realizează că a ajuns prea târziu. Din acel moment intră în depresie şi nimeni şi nimic nu-l mai face să-şi revină pentru o lungă perioadă de timp.
Ani mai târziu, Edward îşi revine şi merge din nou la şcoală şi încearcă să fie la fel cum era cu Bella. Toate astea până într-o zi când totul se va schimba.
Inima moartă – de două ori – a lui Edward, începe să bată din nou. Toate astea datorită cuiva."

Un alt fic al ei se numeste "Love at first sight" si este terminat . Il puteti gasi AICI
Rezumat: 
"Bella și Edward înca nu s-au întâlnit, dar conflictul dintre Victoria și Culleni, tot va avea loc. De data aceasta motivele fiind, evident altele. Victoria își creeaza o armată de nou-născuți, din care va face parte și Bella. Astfel, Bella și Edward se vor cunoaște, însa în calea lor vor apărea nenumarate obstacole, printre care și cea mai de temut familie regală a vampirilor. Oare vor reuși ei sa depășească toate aceste obstacole sau vor fi nimiciți încercând?"

A mai scris si ficul  " Pariul vietii" care este deasemenea terminat si il gasiti AICI
Rezumat:
"Bella si Edward se cunosc la liceul “Elite Way School”. La inceput, ei nu prea se inteleg, chiar cred ca se urasc. Dar cand prietenii lor si un joc nevinovat, aparent, intervin in vietile lor, totul i-a o intorsatura la 180 de grade, iar intre ei, totul se schimba. Se va schimba in bine sau in rau? Asta ramane de vazut."

Deasemenea a mai scris si ficul "You Belong With Me" care este tot terminat si il gasiti AICI
Rezumat:
" Bella tocmai a terminat liceul si e in cautare de o slujba. Ea ajunge sa lucreze ca secretara in firma de avocatura a lui Carlisle. Acolo ea il va cunoaste pe Edward si vor deveni buni prieteni. Pe parcurs Bella se indragosteste de seful ei Edward, dar ii e teama sa-i marturiseasca acest lucru deoarece ea considera ca nu este o fata tocmai frumoasa. Ceea ce nu stie Bella, este ca si Edward s-a indragostit de ea. Oare isi vor face ei curaj sa-si marturiseasca sentimentele sau se vor iubi in tacere?"

Strumphy( cunoscuta si sub numele de Loranne) are doua ficuri terminate .
Primul se numeste “Reverse”, un fic in care rolurile sunt inversate si adolescentul rebel Edward Masen se indragosteste de o membra a familiei Cullen, o vampa pe nume Bella. Cum ar evolua dragostea celor doi daca triunghiul amoros format acum o include si pe Leah?Ficul il gasiti AICI 

Cel de-al doilea se intituleaza“Nuantele intunericului”  si este o poveste plina de suspans, amestecand in egala masura raul cu dragostea. Monstrul se indragosteste de o fata a carei inima apartine deja unui om. Cei doi barbati atat de diferiti, sunt totusi identici si depind unul de celalalt in acelasi timp in care sunt rivali pentru dragostea ei! Se creeaza astfel un triunghi amoros, in care cele trei persoane care il compun sunt in continua schimbare, ghidandu-se inconstant dupa ratiune si dorinta. Ficul in gasiti AICI
Danny are 3 ficuri. Primul se numeste " Rege si Pion" si il gasiti AICI
Rezumat:
"Executa nu poate fi iertat – unde ar trebui sa punem virgula? Si pe cine am putea numi  calau? Edward Masen – omul cu posibilitati. Criminale,sexuale,financiare si … Supranaturale?"Al doilea se numeste: "Printesa intunericului" si in gasiti AICI
Rezumat:
"Ea este o adolescenta,foarte atragatoare dar in acelasi timp extraordinar de diferita de semenii sai. Pe cind colegii si prietenii ei cauta sa ia cit mai mult din petreceri,sex si droguri,EA este interesata de mistica. Dupa ce a gasit o carte interesanta in mansarda casei sale care seamana mai mult cu un jurmal,care la inceput ia insuflat un pic de groaza.dar lasind temerile la o parte a inceput sa investigheze cazul,cufundinduse tot mai mult in legende de mult uitate despre vampiri si vrajitoare. Si totusi al cui este acest jurnal care mai mult seamana cu o carte scrisa in decursul unui secol.
Intimplator unul din prietenii ei da peste catea care ea se straduie sa o ascunda de ochii lumii.Fiind organizata o noua petrecere ca de obicei care trebuia sa se termine cu minori dormind prin toate colturile,dar gasca decide sa isi bata joc putin de fata punind la cale o scena din cartea fetei care dupa relatarea cartii ar trebui sa o transforme intr-un monstru,copii crezind ca astea sunt doar basme pregatesc tot necesarul pentru RITUALUL din cartea veche."

Al treilea se intituleaza "In spatele mastii " si il gasiti AICI
Rezumat:
"Ea este o simpla studenta care traieste in Brooklyn,el este barbatul visurilor ei,putred de bogat si face parte di elita New York-ului. Se intalnesc la un bal neobisnuit,la care fiecare trebuie sa-si gaseasca perechea printr-o tragere la sorti,dupa care sunt nevoiti sa-si petreaca noaptea in unul din numerele htelului Palace,toate aceste evenimente se petrec In spatele mastii..."

Dya are deasemenea o poveste ce se numeste :" Light in darkness "ce il gasiti AICI
Rezumat:
"Elena o frumoasa vampirita,reuseste sa se piarda de familia si iubitul ei ,in timpul unei lupte intre demoni si varcolaci.
Ea are uriasul ghinion de a  se afla la locul si timpul nepotrivit,acest lucru insa ii schimba complet viata.Elena este muscata de un varcolac si abandonata in padure. In timp ce viata sa se scurge din ea cu fiecare secunda ce trece,ea striga mereu dupa iubitul ei.Cand crede ca totul s-a sfarsit pentru ea ,norocul ii surade,un demon mortal de frumos ii aude strigatele.Cu ajutorul lui ,Elena ajunge la o vrajitoare, aceasta ii spune ca singura modalitate prin care ar putea sa traiasca in continuare ar fi sa devina un,, monstru cu blana”.Elena prefera sa devina varcolac.De aici lucrurile se complica.Elena va avea parte de multe  surprize neplacute.....A facut ea alegerea potrivita?"


               ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ei bine , mai asteptam E-mailuri :)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu