duminică, 20 ianuarie 2013

Alte noi creatii!

Bun! Se pare ca mai avem cateva fanficuri noi . Incepem ..


Unghie trasa pe destin scris de Mirandaart.
Rezumat :   Bella a suferit in trecut o mare deziluzie, acum este plină de ranchiune și s-a transformat într-o femeie meschină ce joacă pe degete orice bărbat. Edward este un agent secret, foarte chipeș, căruia îi place distracția și femeile. Totul se schimba când Bella trebuie să se căsătorească cu tatăl lui Edward, pentru invenția acestuia, o mașină a timpului. Cei doi ajung amanți. Iubirea lor este pasională, răutăciosa, secretă și gelozia este mereu prezentă. 

Acest fanfic este terminat deja. 



Institutul Carlos este scris tot de Mirandaart

Rezumat :  Personajul in jurul caruia se va invarti actiunea este Edward Cullen. El a fost abandonat cand era mic si peste sapte ani a fost adoptat, insa el a ramas marcat de aceasta respingere materna si telul sau in viata este sa-si cunoasca parintii biologici si sa le arate ca s-a descurcat fara ei. Pentru a ajunge acolo el a primit o bursa la Institutul Carlos unde vin cei mai inteligenti oameni. Cand termina scoala el dezamagit de rezultatele lui nemultumitoare nu le spune parintilor adevarul, le spune ca a fost la un internat oarecare si duce o viata mizera si saraca. Nu-si gaseste locul, insa descopera iubirea, pe Bella, dar din cauza traumei interioare duce o viata mai lipsita de fericire ca inainte s-o cunoasca. Este un fic mai mult psihologic, bazat pe cunoasterea propriei persoane si prezinta trecerea lui Edward de la un orfan la un om nefericit pana la cunosterea proprei persoane.


Demonul de cristal  este scris de Andreea.
Din moment ce nu avem un rezumat,aici este prologul.


Uka scrie Love at juvie.

Rezumat : Ce faci atunci cand crezi ca innebunesti pentru ca auzi gandurile celor din jur, nimeni numai are incredere in tine, inafara de fratii tai care sunt in aceeasi situatie, toti se uita la tine ca la un nebun, iar parintii tai impreuna cu judecatorul decid sa te trimita la o scoala de corectie, si-de parca nu ar fi fost de ajuns- judecatorul care e un cretin si jumatate decide sa iti trimita si fratii-nevinovati, ca si tine, de altfel- a aceasi scoala pentru a “evita posibile greseli viitoare” doar pentru ca au stat sub influenta ta?Simplu:evadezi.De cand Edward este trimis cu forta la scoala de corectie “Sword&Cross” din Forks, impreuna cu fratii lui, singurul lui scop este sa evadeze si dupa aceea sa le demonstreze parintilor ca este nevinovat. Sau…poate ar trebui sa spun ca asta era scopul lui pana ce o fata superba, inteligenta, cu ochii aurii, piele palida si trasaturile de parca ar fi fost o noua adaptare a Afroditei, scopul lui este sa o faca sa se indragosteasca de el, dar nu este chiar asa de usor, caci fata sufera de “personalitate multipla” si cu un frate mai mare care ar face orice sa isi aper surioasa de un “adolescent hormonal” nu e chiar floare la ureche.


Arya Cullen scrie Vacanta de vis.

RezumatEste un fanfic despre o tanara fata care ajunge isi face vacanta pe o insula minunata cu peisaje mirifice. Aici ajunge sa se intalneasca intamplator cu barbatul perfect (aparent!), asta daca vor putea trece peste piedicile puse in cale de soarta. Iar pentru ea experienta asta ii va schimba cursul vietii.

Cam atat. Sper sa primesc tot mai multe !

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu