vineri, 18 ianuarie 2013

Bine aţi venit pe bloguşorul nostru !

    Dupa cum v-ati dat seama din descrierea noastra, eu ( Stephany) si Christine ne-am hotarat si am facut un blog  unde ne-am propus sa promovam creatiile vostre! Dupa indelungi cugetari, am ajuns la concluzia ca mai exista foarte putine bloguri care se implica in sprijinirea scriitorilor anonimi. Deasemenea ne-am dat seama ca  nu mai exista nici un blog ( din cate stim noi ) care sa se ocupe strict de promovarea creatiilor voastre.
   Deci, pentru a veni in sprijinul vostru, si pentru a va ajuta sa va afirmati in aceasta lume a bloggosferei,  am creat acest blog unde va puteti trimite ficurile scrise/traduse, povestile, one-shot-urile, poeziile, si orice mai doriti voi, iar noi vom incerca sa postam cat mai repede, sau vom avea anumite zile in care vom posta continuarile, poeziile, one-shot-uri, etc.

  Deci, daca doriti sa va promovati blogul ne puteti trimite un E-mail la una din adresele :
Stephany :  alyna712@yahoo.com
Christine: biaxtina@gmail.com


                                                                 Va asteptam :)


Update: In E-mail trebuie sa ne trimiteti nickname-ul sau numele vostru, un mic rezumat ( daca este cazul), numele creatiei si link-ul :)

4 comentarii:

Danny spunea...

fetelor spor la munca!!!

Stephany spunea...

Multumim :)

D. spunea...

Suna bine:)
Multumesc de invitatie :D

Anonim spunea...

Mă bucur că mai există persoane interesate să promoveze scriitorii începători. Mult succes și cât mai multe povești de promovat:)

Trimiteți un comentariu